Peek poeder. Peek hars

Peek poeder. Peek hars
Praat nu
Productdetails

PEEK hars

Algemene informatie:

PEEK is een soort semicrystalline aromatische polymeer en haar belangrijkste keten van macromole is bestaan uit aryl, keton en ether. PEEK heeft de eigenschappen van warmteweerstand, chemische stabiliteit als thermohardende kunststoffen en goede processsability als thermoplasten. Op dit moment PEEK is geweest wordt erkend als de beste prestaties polymeer materiaal.

Verwerking:

We neemt hoofdzakelijk de methode van hoge temperatuur nucleofiele substitutie reactie PEEK grondstof voorbereiding. Met Hydrochinon en 4, 4'-Difluoro diphenylmethanone als het basismateriaal, de hoog kokende inerte oplosmiddel en onze eigen Randamp; D formulering van katalysator, de hoge prestaties PEEK hars uiteindelijk bereid door hoge-temperatuur polycondensatie reactie. Polyetheretherketone(Peek) hars is pure fijne PEEK poeder seires van verschillende deeltjesgrootte verfilmd door lucht huidige eddy vermaling proces; gewijzigd in verschillende composietproducten samenstellen en aanpassen met hoog temperatuurbestendig bouwmateriaal en Electrisch isolerend materiaal.

Fabriek:

Onze fabriek is degene die 5000L vaartuig voor PEEK polymerisatie productie met uitzondering van de Victrex van het Verenigd Koninkrijk manipuleren kon, het bereiken van de capaciteit tot 1000tons (jaarlijks 300 dagen van de productie berekend), dat effectief garandeert kwaliteit stabiliteit en samenhang, zuiverheid en kleur bestendigheid van PEEK producten.

PEEK Series:

PEEK-P (poeder Pure hars):Het oorspronkelijke prestaties van PEEK heeft, kan worden gebruikt als grondstof voor de samenstelling en het injecteren van afgewerkte producten.

PEEK-PF (Pure hars fijn poeder): Dit materiaal is bereikt door een specifieke frezen door de rauwe powder(D50=75μm~D50=22μm), het kan worden gebruikt als grondstof voor precisie gegoten onderdelen en coating materiaal.

PEEK-G (Pure hars korrels):Goede taaiheid en stootvastheid. Het kan worden ontsmet met behulp van stoom, ethyl alcohol en

Y stralen, enz. Het wijd gebruikt in de medische, farmaceutische en levensmiddelenindustrie.

PEEK-GL (glasvezel versterkt): Plastic versterkt met glasvezel, waaruit een buitengewone stevigheid, kruip weerstand en dimensionale stabiliteit blijkt. Het aankunnen constante belasting voor een lange tijd onder hoge temperatuur. Het is een perfect materiaal om te worden gebruikt in structurele onderdelen.

PEEK-CA (koolstofvezel versterkt): De koolstofvezel versterkte kunststof toont uitstekende elasticiteitsmodulus, mechanische sterkte en kruip weerstand en slijtvastheid.

PEEK-FC (wrijving andamp; Slijtage bestendig): Het is een verbinding gevuld met PTFE, grafiet en koolstof vezel. Het is het ideale materiaal dat kan worden gebruikt in het bereik van de wrijving, de lage coëfficiënt of de wrijving, slijtvastheid en hogedruk beperking.


Onderzoek