Waarom kiezen voor PTFE-coatings?

Wat is PTFE Coatings?

PTFE-coatings of Polytetrafluoroethyleen zijn niet-klevende fluoropolymeercoatings die een tweelaags (primer / topcoat) systeem gebruiken. Deze producten hebben de hoogste bedrijfstemperatuur van elk fluorpolymeer en hebben een extreem lage wrijvingscoëfficiënt, een goede slijtvastheid en een goede chemische weerstand. Deze coating wordt normaal gebruikt wanneer een droog smeermiddel of een coating met lage wrijving of corrosie noodzakelijk is. Een van de meest populaire toepassingen van PTFE-coatings is voor antiaanbakentoepassingen en kookgerei voor coatings van voedingskwaliteit.

PTFE-coating is een van 's werelds meest gewilde non-stick-producten. Het heeft uitstekende mogelijkheden om te lossen en is bestand tegen een maximale gebruikstemperatuur van 600 ° F, hoger dan van welk fluorpolymeer dan ook. Deze coating wordt typisch aangebracht op een dikte van 1-3 mils.

Voordelen van PTFE gecoate bevestigingsmiddelen

Corrosieweerstand
Chemische weerstand
Eenvoudige montage en verwijdering
Lage wrijvingscoëfficiënt
Hoge hittebestendigheid

Wat kunnen wij u bieden?

onze PTFE Aqueous Dispersion DF-301/302, is gelijk aan Dupont TF3893, deze PTFE Aqueous Dispersion wordt gebruikt voor PTFE Coating & impregnering zoals asbest, glasvezel, corrosiewerende, slijtvaste, filament en smerende materialen.