Natriumhydroxide Hoofddoeleinden

Natriumhydroxide (NaOH) GEBRUIKT een zeer breed. Gebruikt in de papierfabricage, de zeep, kleurstoffen, rayon, aluminium, olieraffinage, sortering, de zuivering van koolteerproducten, katoenproducten en voedselverwerking, houtverwerking en machine-industrie, enz. Specifiek als volgt:

industrie

Natriumhydroxide wordt veel toegepast in de nationale economie, veel industriële afdelingen vereisen natriumhydroxide. Met natriumhydroxide zijn de meeste afdelingen de fabricage van chemicaliën, gevolgd door de productie van papier, aluminium, wolfraam, rayon, viscose en zeep. Bovendien, bij de productie van kleurstoffen, kunststoffen, farmaceutische en organische tussenproducten, oude rubberregeneratie, natriummetaal, de elektrolyse van water en anorganische zoutproductie, de productie van borax, chroomzout, mangaanzuurzout, fosfaat, enz., Zal het gebruik maken van veel bijtende soda.

De krant

Natriumhydroxide in de papierindustrie speelt een belangrijke rol. Vanwege zijn basiskenmerken, werd het gebruikt in het proces van het koken en bleken van de plaat.

De voedingsindustrie

Natriumhydroxide kan op grote schaal worden gebruikt in het volgende productieproces: het reinigingsproces van de houder; Zetmeelverwerkingsproces; De bereiding van carboxymethylcelluloseproces; Het productieproces van natriumglutamaat.

Water behandeling

Natronloog wordt veel gebruikt in de waterbehandeling. In de rioolwaterzuiveringsinstallatie vermindert het natriumhydroxide door neutralisatiereactie de waterhardheid. Op industrieel gebied is het de regeneratie van ionenuitwisselingsharsregeneratiemiddel. Natriumhydroxide is sterk alkalisch en heeft een relatief hoge oplosbaarheid in water. Omdat het natriumhydroxide een relatief hoge oplosbaarheid in water heeft, dus gemakkelijk om de dosering te meten, is het handig om te gebruiken in verschillende gebieden van waterbehandeling.

Natriumhydroxide wordt gebruikt voor de waterbehandeling van de volgende onderwerpen: waterhardheid elimineren; Pas de pH van het water aan; Voor neutralisatie van afvalwater; Geëlimineerd door precipitatie van zware metaalionen in water; Regeneratie van ionenwisselaarshars.

Synthetische vezels en textiel

Zibo Bainaisi Chemical Co., ltd. opgericht in 2005, is een van de toonaangevende chemische producent en exporteur in China, het gevestigd in Dongyue Fluorine Silicon Material Industrial Park, het interieur van Shandong, streeft ernaar om een belangrijke: leverancier in de wereld Fluorine Chemische industrie.

Wij produceren natriumhydroxide betaalbare en betrouwbare kwaliteit, van harte welkom om ons te contacteren!