PVDF-coating: een sterk weerbestendige en duurzame coating


PVDF-coating: een sterk weerbestendige en duurzame coating


PVDF-coating (polyvinylideenfluoride) coating is een puur thermoplastisch fluorpolymeer dat niet-reactief is en meerdere coatings voordelen biedt. PVDF-coating is een chemisch bestendige, dikke filmbarrière coating die voornamelijk wordt gebruikt op chemische apparatuur vanwege het lage gewicht en de lage thermische geleidbaarheid. Deze coating wordt niet aangetast door de meeste chemicaliën en oplosmiddelen en heeft uitstekende slijt- en slijtvastheid.

PVDF-coatings zijn bijzonder bestand tegen oplosmiddelen, zuren en warmte en hebben een lage dichtheid in vergelijking met soortgelijke fluorpolymeren. PVDF-coatings hebben ook een hoge diëlektrische sterkte, uitstekende weerstand tegen weersinvloeden in barre omgevingen. Naast het vermogen om zelf te doven, genereert PVDF weinig rook in geval van brand.

Zibo Bainaisi Chemical Co., ltd. opgericht in 2005, is een van de toonaangevende chemische producent en exporteur in China, het gevestigd in Dongyue Fluorine Silicon Material Industrial Park, het interieur van Shandong, streeft ernaar om een belangrijke: leverancier in de wereld Fluorine Chemische industrie.

Wij produceren PVDF betaalbare en betrouwbare kwaliteit, van harte welkom om ons te contacteren!