PEEK Resin's Advantage voor geëmailleerde draad

PEEK Resin's Advantage voor geëmailleerde draad

Peek is in gesmolten staat aan de koperdraad bevestigd. Dus de vereisten voor de verwerkingstechnologie voor de gluek geëmailleerde draad zijn erg hoog.

 

Verbetering van de zuiverheid:

Peek hars als een geëmailleerd draadbekledingsmateriaal, vereist absolute zuiverheid, ondertussen wordt het blik zelf gevormd door het organische materiaal door de polymerisatie van metaalzouten. Conventionele glucoseproducten zullen kleine moleculaire polymeer- en sporenmetaalionen behouden. Laag moleculair polymeer is gemakkelijk gedeeltelijk verkoling te veroorzaken tijdens verwarmen en extruderen onder lage temperatuur. En het metaalion kan de isolatie van de coatinglaag beïnvloeden.

Om deze tekortkomingen aan te vullen , hebben we deze ultrazuivere ultrafiltratie PEEK-hars ontwikkeld door het zuiveringsproces na polymerisatie te verbeteren. Dus we kunnen de resterende sporenmetaalionen en kleine moleculen in het materiaal verwijderen om te voldoen aan de basisvereisten van de draad.

 

Verbetering van het continue extrusieproces

In tegenstelling tot de traditionele polymere coatinglaag, heeft PEEK veel hogere eisen aan de verwerking. Het moet de verwarmingstemperatuur, smeltviscositeit, koelproces en kristalmorfologie regelen. Met het smeltpunt van 343 moet het volledige smelten van grondstoffen worden gegarandeerd en moet ook het effect van de temperatuur op de viscositeit van het materiaal worden gecontroleerd . Als de viscositeit van het materiaal hoog is, mag de dikte van de laag niet uniform zijn; indien laag, kan het extrusiemateriaal gemakkelijk doorhangen, vormen het dikteverschil.

Na duizenden keren testen, hebben we bereikt met de continue productie. Gebruik onze PEEK-hars als de geëmailleerde draadcoatinglaag, we kunnen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het product verbeteren en de levensduur van de geëmailleerde draad met 300% verlengen.