PEEK-hars voor geëmailleerde draad

PEEK-hars voor geëmailleerde draad


Geëmailleerde draad is een type wikkeldraad. Het is samengesteld uit geleider en isolatielaag. Onze PEEK korrelige 550G kan tranditional isolatiemateriaal pp, PE, Rubber en PTFE vervangen om de nieuwe isolatielaag te zijn, en kan in het Militaire gebied en het Kern Elektrische Gebied worden gebruikt.

PEEK is een lineair aromatisch semi-kristallijn thermoplastisch materiaal dat de typische isolatie van kunststof behoudt, op basis van de chemische bestendigheid, het heeft zowel een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, bestendigheid tegen straling en een hoogspanningsdoorslagsterkte. Het grootste deel van de traditionele geëmailleerde draad kan alleen voldoen aan de lage temperatuur (100 ℃) onder de isolatie-eisen, de mechanische eigenschappen en elektrische eigenschappen zijn aanzienlijk afgenomen bij hoge temperaturen. Maar geëmailleerde draad gemaakt van PEEK-hars heeft een bijzonder hoge temperatuurbestendigheid, gevarieerde stralingsweerstand en hoogspanningsdoorslagsterkte:

  1. Bestand tegen hoge temperaturen. PEEK geëmailleerde draad kan worden gebruikt onder de 150 ℃ voor een lange termijn en kan nog steeds uitstekende elektrische eigenschappen en mechanische eigenschappen behouden; bij 260 ℃ kan het isolatiekarakter nog steeds behouden in lage-spanning lage belasting condities

  2. Stralingsbestendigheid. PEEK-materialen hebben een uitstekende weerstand tegen verschillende soorten straling . Traditionele plastic materialen zullen in een korte tijd onder bestraling met y-stralen afbreken, terwijl PEEK bestand is tegen een hoge dosis gammastraling van 10 ^ 9 Rad en de prestaties handhaven.

  3. Hoogspanningsdoorslagsterkte. 0,2 mm dikte van de PEEK-coating kan de hoge spanning van 10.000 volt weerstaan.