Hoe PTFE-textielsubstraten te bekleden

Hoe PTFE-stoffen substraten moeten worden gecoat

 

PTFE waterige dispersie is ook geschikt voor coating na impregneren van andere materialen, zoals glasdoek. Conventionele dip- of flowtechnieken kunnen worden gebruikt voor het coaten of impregneren van andere producten.

 

Met PTFE waterige dispersie. De harsseldeeltjes kunnen door warmte worden geconsolideerd tot een coherente matrix of coating aan de linkerkant als deeltjes om de eigenschappen van een eindproduct te beïnvloeden. Een continue PTFE-harscoating op geweven stof kan worden gemaakt door dompelcoating. Succesvolle doorgangen moeten worden gebruikt om de dikte langzaam en zonder scheuren op te bouwen. PTFE Waterige dispersie-fluorpolymeer zorgt voor een goede bevochtiging bij elke passage en holtevrije opbouw geschikt voor meer veeleisende elektrische en toepassingen voor chemische toepassingen. Elke coatinglaag wordt meestal gedroogd om water te verwijderen (meestal bij 120 ℃) gebakken om het kristallijne smeltpunt van de harsdeeltjes (ongeveer 337 ) te verwijderen. Een kalanderproces kan worden gebruikt nadat de stof is gebakken in toepassingen waar er moeten meerdere doorgangen van PTFE-aramidevezels of andere hittebestendige vezels worden gebruikt.

 

De uitstekende afschuifstabiliteit van PTFE waterige dispersie kan ook een verhoging van de productiviteit, opbrengst en kwaliteit opleveren. Andere vaste of vloeibare ingrediënten kunnen aan PTFE waterige dispersie worden toegevoegd om een specifiek gedrag bij de verwerking of het eindproduct te verkrijgen.


Bezoek ons voor de PTFE Aqueous Dispersion-producten:

http://www.bainaisichem.com/ptfe-aqueous-dispersion