Fluorpolymeer buis (PTFE, FEP, & PFA formuleringen)

Fluorpolymeer Tubing

PTFE, FEP, PFA formuleringen &

1. chemisch inert; lage permeabiliteit

2. laagste wrijvingscoëfficiënt van solide materiaal

3. uitstekende elektrische en verweringsproces eigenschappen; niet-ontvlambare

4. gemaakt zonder weekmaker die naar kritische streams uitspoelen kan

5. Ultra-hoog-kwaliteiten met een zuiverheidsgraad beschikbaar voor de halfgeleiderindustrieWat is het verschil?

PTFE (polytetrafluorethyleen) een fluorkoolstof gebaseerde polymeer, is een hars kopen in poeder vorm, dieis gemengd, voorgevormde en geëxtrudeerde in apaste, en dan ten slotte buizen. PTFE buis kan worden gebruikt in een grote verscheidenheid van toepassingen vanwege haar hoge chemische weerstand, hoge en lage temperatuur vermogen, weerstandtot vorstverwering, elektrische en thermische isolatie, en laagste wrijvingscoëfficiënt van alle massief materiaal.

De buis is doorschijnend wit in kleur.

FEP (gefluoreerde ethyleen propyleen) hars is verwerkt voor de hot-meltextrusion proces. FEP Slangen isbekend om haar gas en damp permeabiliteit eigenschappen en een uitstekende UV-transmissie waarderingen. Tijdje zeer vergelijkbaarEr zijn een paar opmerkelijke verschillen in de samenstelling van de PTFE. FEP heeft een lagere warmte krimpen van temperatuur en is duidelijker en flexibeler dan PTFE.

Hars zoals FEP, PFA (Perfluoroalkoxy) behoort tot een klasse van smelt-verwerkbaar Fluorkunststoffen. PFA buis isook bekend voor zijn gas en damp permeabilit eigenschappen en uitstekende UV transmissie waarderingen. Het is vergelijkbaarin de samenstelling van de FEP maar heeft betere warmte weerstand en een gladder oppervlak. Het is ook duidelijker en flexibeler dan PTFE.