FEP Resin

FEP is een gefluoreerde ethyleenpropyleenhars die voldoet aan de ASTM-standaardspecificatie voor FEP-fluorkoolstofgiet- en extrusiematerialen onder ASTM-aanduiding D2116-95a. Het is verkrijgbaar als pellets of als gestabiliseerde waterige dispersies. Toepassingen voor deze familie van harsen omvatten coating, smelt-extrusie en impregneren. Producten gemaakt van FEP staan bekend om hun uitstekende chemische weerstand, superieure elektrische eigenschappen en hoge gebruikstemperaturen tot 200 ° C (392 ° F). Bovendien biedt FEP uitstekende lage taaiheid en unieke vlambestendigheid.

 

FEP-fluoroplastische harsen worden verwerkt door conventionele smeltextrusietechnieken en door injectie-, compressie-, overdrachts- en blaasvormprocessen.

 

De hoge smeltsterkte en het trekvermogen van deze harsen vergemakkelijken het gebruik van grote stempels en trekgereedschap om de productiesnelheden te verhogen. Apparatuur in contact met gesmolten hars moet gemaakt zijn van corrosiebestendige metalen.

 

Grotere extrusievaten van de lengte-over-diameter worden gebruikt om voldoende verblijftijd te verschaffen bij hoge productiesnelheden om deze polymeren met hoge temperatuur te smelten. Reciprocerende schroefspuitgietmachines worden aanbevolen.

 

Onze belangrijkste FEP-producten, waaronder:

FEP-hars voor draadisolatielaag en dunwandige buis.

FEP Resin voor buis, ventielbekleding, draadisolatielaag

FEP waterige dispersie voor coating.

FEP Poeder voor ventielvoering.

FEP Resin voor wite, kabel, buizen

FEP-hars voor snelle extrusie.