De Trends of Fluoropolymeer coating

De Trends & Opportunities-coating van fluoropolymeer


De groeiende toepassing van fluoropolymeercoating in verschillende industrieën en hun daaruit voortvloeiende welvaart zijn de belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor hetzelfde drijven. In de automobielindustrie worden fluorpolymeren gebruikt in verschillende delen zoals kogellagers om wrijving te beïnvloeden en corrosie te weerstaan. In de lucht- en ruimtevaartsector worden fluoropolymeercoating aangebracht in het interieur van de cabine, wielen en lagers om brand en corrosie te weerstaan. De bouw- en constructie-industrie bloeit op dit moment in verschillende opkomende economieën, waarbij fluoropolymeercoating geschikt is voor verven, kitten en kleefstoffen om de duurzaamheid te vergroten. Een aantal kooktoestellen zoals mengbladen, antikleef kookgerei, snijbladen en mallen maken gebruik van een fluorpolymeer coating. De elektronische industrie bloeit ook, en daardoor de vraag naar fluorpolymeer-coating, die het gebruikt voor beschermende coating en isolatie. Vanwege de hoge duurzaamheid, wordt op PVDF gebaseerde coating op grote schaal gebruikt in de landbouwsector voor het coaten van achteraf gevormde staalplaten of metalen spoelen, evenals architecturale aluminiumoppervlakken.


Momenteel zijn de bouw- en constructie-industrie verantwoordelijk voor de maximale vraag naar fluorpolymeercoating met een aanzienlijke marge voor de op een na meest winstgevende industrie voor eindgebruik van auto's.


Wij, Zibo bainaisi, leveren hoogwaardige coatingmaterialen van fluoropolymeer, zoals PTFE, PVDF, FEP, PFA, kunnen u de beste ondersteuning bieden, aarzel niet om contact met ons op te nemen met eventuele vereisten of problemen.