Gefluoreerde ethyleenpropyleen Dispersie voor coating

Gefluoreerde ethyleenpropyleen Dispersie voor coating
Productdetails

Basis informatie

Model NR: DS603A/B Kenmerk: thermoplastische hars
CAS-nr .: 25067-11-2 Andere namen: Gefluoreerd ethyleenpropyleen
Mf: - [(CF2-CF2) X- (CF2-CF) Y] N- Uiterlijk: melkachtige of geelachtige vloeistof
Smeltindex: 0,8-10 g / 10 min Solid: 48-52%
Oppervlakte-actieve concentratie: 4-6 gew.% pH-waarde: 7-9
Certificaat: ISO9001, CE, BV, SGS, Herkomst: Qingdao, Ningbo, Shanghai


bestek
FEP-dispersie met uitstekende thermische stabiliteit, corrosieweerstand, uitstekende chemische inertie, goede elektrische isolatie en lage coëfficiënt
1. FEP-dispersie
Gefluoreerde ethyleen Propyleenconcentratie gedispergeerd vloeibaar propyleen uit tetrafluorethyleen met HFP-copolymeer dat, in een niet-ionische, oppervlakteactieve stabiele waterige dispersievloeistof, kan worden gegeven is meestal niet mogelijk met traditionele methoden voor het verwerken van FEP-harsproducten, het aantal unieke eigenschappen, de harsemulsie is de echte thermoplastische kunststof, typisch voor de uitstekende eigenschappen van fluoridehars: de continue gebruikstemperatuur van 200 ° C, de maximale bedrijfstemperatuur van 240 ° C, bijna alle industriële chemicaliën en chemische oplosmiddelen zijn inert gebleken. De producten hebben uitstekende thermische stabiliteit, corrosieweerstand, uitstekende chemische inertie, goede elektrische isolatie en lage wrijvingscoëfficiënt.

2. Typische technische eigendom


Item

Eenheid
DS603A DS603B

Uiterlijk


Melkachtige witte of lichtgele vloeistof

Smeltindex

g / 10min

0,8 ~ 3,5

3.6 ~ 10

Solide inhoud

%
50 ± 2 49 ± 6

viscositeit

wt%

6 ± 1

PH waarde

/
7,0-9,03. Belangrijkste toepassingen
De vloeistof kan worden gebruikt als coating, impregnatie, is ook geschikt voor de verwerking van veel producten, waaronder hittebestendigheid van de PTFE-geïmpregneerde vezeloppervlakcoating, PWB of elektrische isolatiematerialen, injectiefilm of chemische isolatiematerialen, evenals PTFE en FEP hun onderlinge verbindingen smelten lijm. De vloeistof kan ook worden gebruikt voor modulatie van de onderliggende metaalbekleding van het substraat, maar ook bij de productie van een antifoulingcoating van glasweefselcomposiet en films van polyimidecomposieten zoals hoge isolatie.

4.Attention
1, gefluoreerd ethyleen Propyleenconcentratie gedispergeerd vloeibaar propyleen moet worden vermeden boven 400 ° C verwerking gebruikt om ontleding te voorkomen produceert giftige gassen.
2, de langdurige opslag, de maandelijkse klotsende containers moeten voorzichtig langzaam worden geroerd emulsie of 2 tot 3 keer, om te voorkomen zwembad gefluoreerde vloeibare propyleenconcentratie verspreide neerslag

5.Pakket, opslag en transport
1, de hars is binnen in dubbele laagpvc-zakken en in harde cirkelvormige vaten buiten verpakt. 25 kg per vat. Op het vat is een etiket en kwaliteitscertificaat aangebracht, waarop het merk, het lotnummer, de verpakkingsdatum, de checker en de verpakker staan.
2, In 5 tot 30 ° C, schone, droge opslagomgeving
3, Volgens het niet-gevaarlijke goederenvervoer, zou het vervoersproces hitte, droge of ernstige schok moeten vermijden


Onderzoek