FEP-korrel voor draad en kabel

FEP-korrel voor draad en kabel
Productdetails

Basis informatie

Model NR: DS602 Materiaal: FEP
Gebruik: General Plastics Plastic eigenschappen na verwarming: thermoplastische kunststoffen
Plastic vormingsmethode: injectie / vormen / extrusie Kleur: Transparant
Plaats van herkomst: Shandong, China (vasteland) Merknaam: LC
HS-code: 39046900 Testrapport: RoHS / bereik
Gecertificeerd: ISO 9001: 2008 Vorm: Granular
Verpakkingsdetails: Elke 25 kg worden per zak verpakt Detail van de levering: binnen 20 werkdagen na betaling


Gedetailleerde productbeschrijving
1) fijne gladheid, isolatie
2) vlamvertragend
3) weerstand op hoge temperatuur
4) milieuvriendelijke
5) stralingsweerstand

FEP-toepassingen:
Het wordt veel gebruikt in hittebestendige en corrosiewerende producten zoals elektrische draad, kabel, afdekking, buisvormige producten, ventielvoering, enz. Extrusie verwerkt voor generiek type hars, voornamelijk gebruikt voor draadisolatielaag, buizen, film, enzovoort .


eigenschappen:
FEP (gefluoreerd ethyleenpropyleen) hars is het copolymeer van TFE en HFP, met goede thermische stabiliteit, uitstekende chemische inertie, goede elektrische isolatie en lage wrijvingscoëfficiënt, waardoor thermoplastische verwerkingsmethoden mogelijk zijn.

Kenmerken:
Fijne gladheid, isolatie, hoge temperatuurbestendigheid, vlamvertragend, stralingsweerstand.


Fysische eigenschappen van FEP spuitgietmateriaal
Op dit moment is de bepaling van het molecuulgewicht van F46-hars nog steeds niet opgelost. Zijn smeltviscositeit bij 380 ° C is echter lager dan die van PTFE, ie 103-104Pa.s, hetgeen aantoont dat zijn molecuulgewicht veel lager is dan PTFE.
Het smeltpunt van F46 verschilt met de componenten van zijn copolymeer. Wanneer het gehalte aan hexafluorpropyleen in het copolymeer toeneemt, neemt het smeltpunt af. Volgens de DTA-methode ligt het smeltpunt van huishoudelijke F46 tussen 250 en 270 ° C, lager dan dat van PTFE.



Elektrische isolatie-eigenschap van FEP spuitgietmateriaal
De elektrische isolatie-eigenschap van F46 lijkt sterk op die van PTFE. De diëlektrische coëfficiënt van F46 blijft bijna constant van diepe koeling tot de hoogste werktemperatuur, evenals in een groot bereik van UHF van 50Hz tot 1010Hz en is zo laag als ongeveer 2.1. De diëlektrische verlieshoek tangens van F46 verandert enigszins met de frequentie, maar verandert weinig met de temperatuur.
De volumeweerstand van F46-hars is zeer hoog, groter dan 1015.m. Het verandert heel weinig met de temperatuur en wordt niet beïnvloed door water en vochtigheid. De boogweerstandstijd van F46 is langer dan 165s.
De verdeling van F46 neemt toe met de vermindering van de dikte. Wanneer de dikte ervan groter is dan 1 mm, is de doorslagveldsterkte hoger dan 30KV / mm, maar verandert niet met de temperatuur.


Thermische eigenschap van FEP spuitgietmateriaal
De thermische stabiliteit van F46-hars is naast die van PTFE en kan continu worden gebruikt in het temperatuurbereik van -85 ~ + 200 ° C. Zelfs bij de limiettemperaturen van -200oC en + 260oC blijft de eigenschap ervan stabiel en kan deze in korte tijd worden gebruikt.
De thermische ontledingstemperatuur van F46 is hoger dan de smelttemperatuur en zal optreden boven 400 ° C. De afbraakproducten zijn TFE en HFP. Aangezien de gelijke eindgroepen van de macromoleculen van F46 ontleden boven het smeltpunt ervan, zorg dan voor voldoende ventilatie bij verwerking bij een temperatuur van meer dan 300 ° C. F46 is stabiel onder zijn smeltpunt maar het verlies aan mechanische sterkte bij 200 ° C is relatief groot. De vermindering van smeltviscositeit en thermische ontleding van copolymeer kan worden geanalyseerd door smeltindex.
F46 zal niet hard en bros worden bij -250oC en behoudt nog steeds een zeer kleine verlenging en bepaalde flexibiliteit, zelfs beter dan die van PTFE. Als gevolg hiervan is het veel beter dan alle andere kunststoffen.



DS602 Technische parameter:


Soortelijk gewicht (g / CM3)
2,12-2,17
Smeltdebiet (g / 10min) 0,8-2,0
Smeltpunt (oC) 265 ± 10
Mechanische prestaties (MPa) ≥ 27
Uitbreiding (%) ≥ 320
Coëfficiënt van kinetische wrijving 0.3
Relatieve diëlektrische constante (1 KHz) 2.15
Toepassingsvelden Elektronen draad, RF coaxiale draad, koolstofvezel hete draad


Onderzoek