Kationogene Polyacrylamide

Kationogene Polyacrylamide
Praat nu
Productdetails

Toepassing:

Als flocculating agent, hoofdzakelijk gebruikt in industriële solid - liquid scheidingsproces, met inbegrip van nederzetting, verduidelijking, concentreren en Slibontwatering processen, enzoverder. De voornamelijk application veld: afvalwaterbehandeling van stedelijk, papier maken,voedselverwerking, VERSTENING, metallurgie, minerale scheiding, verven, suiker maken en allerlei industriële afvalwaterbehandeling.

In de krant industrie, gebruikt als drogen agenten, watervasthoudende stoffen en filter aids, die u papierkwaliteit aanzienlijk verbeteren kunnen, kosten besparen en de productiecapaciteit te verbeteren.In de afgelopen jaren is het ook op grote schaal gebruikt als olieveld chemische, zoals klei stabilisator, dichtere voor de verzuring van het olieveld, enz.

Opslag andamp; Pakket:

1.Opgeslagen inGeventileerde, Cool,SchoonenDRy plaatsen

2. Netto gewicht 25kg/zak

3. moet worden vervoerd als niet-gevaarlijk product, het vermijden van hitte, vocht andamp; sterke schok te krijgen.

Let op:

Gebruikt PAM moet worden opgelost in 1-0.2%,if niet de gecompenseerde ontbinding en dosering systeem, een oplossing moet worden gebracht in de verdunde blikjes. Praktijk op machine via schroef pomp en de hoeveelheid die volgens de werkelijke situatie aanpassen.

Specificatie:

Uiterlijk

Gehalte aan vaste stof (%)

Moleculair gewicht (miljoen)

Mate vanCatie %

Ontbinding van de tijd (Min)

Witte Granule

≥88

6-15

5-100

≤60Onderzoek